Crowdfunding voor vrijwilligersinitiatieven

RHEDEN/ROZENDAAL – Het loket Vrijwillige Inzet van VIVA Rheden verzorgt deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers. Op de dinsdagavonden 3 en 17 november komt crowdfunding aan bod, speciaal voor actieve mensen mét initiatieven maar zonder voldoende financiën om het plan gerealiseerd te krijgen.

De twee bijeenkomsten van deze workshop vinden plaats in het dorpshuis Willem de Zwijger aan het mr B. van Leeuwenplein 3 te Rheden en duren van 19.30 tot 21.30 uur.

Er zijn vaak ideeën genoeg voor maatschappelijke initiatieven, maar het heikel punt zijn de financiën om het gerealiseerd te krijgen.

Stichting Geeferom begeleidt tijdens de workshop de vrijwilligers en helpt hen aan de slag te gaan met de meeste kans op succes. Ook de wijze waarop je een campagne opzet en hoe je zoveel mogelijk mensen betrokken bij het plan krijgt, komen aan bod.

Deze workshop maakt de deelnemers creatief en biedt ondersteuning op welke wijze het beste crowdfunding ingezet kan worden.Tijdens de workshop wordt daadwerkelijk een start gemaakt met enkele projecten.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering van VIVA Rheden via Maud van Braam, tel.: 0313 – 420 124 of mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen