November actie “2 voor de prijs van 1” in het regionaal openbaar vervoer

Foto: www.ervaarhetov.nl

REGIO – In november kan iedereen in Gelderland, Overijssel en Flevoland voordelig kennismaken met het openbaar vervoer. In deze periode kunnen twee personen met de bus of regionale trein reizen voor de prijs van één.

Het werkt heel eenvoudig. Eén persoon reist met een geldig vervoerbewijs. De tweede persoon kan het speciale e-ticket aanvragen en daarmee gratis meereizen.

Handige Ervaar het OV-app!
Tickets bestel je via http://www.ervaarhetov.nl of nog handiger, via de Ervaar het OV-app! De app is te downloaden via de App Store en de Google Play Store. Invullen is heel eenvoudig en zo bestel je direct je ticket. Handig als je geen printer hebt of onderweg een ticket wilt aanvragen. Je ticket hoef je dan alleen nog maar op je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien.

Ervaar het OV
De acties van Ervaar het OV zijn geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering van regio Twente, gemeente Almere, gemeente Lelystad en alle lijnen van de NS. Kijk voor meer informatie of voor tickets op http://www.ervaarhetov.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen