Sios kon in haar 4e wedstrijd van het zaalseizoen geen winst pakken.

Velp – De korfbalploegen stond al eens eerder tegenover elkaar, de vorige keer op het veld en dit keer in de zaal.

De eerste de beste aanval betekende gelijk de 1-0, met een mooi afstandsschot voor Sios, maar de gelijkmaker volgde snel. Toch was het Sios die het initiatief, en weer een voorsprong nam.
Echter Hebbes was een taaie ploeg en scoorde weer gelijk. In het vervolg van de eerste helft was het stuivertje wisselen, even de voorsprong voor Sios daarna voor Hebbes.

De ploegen waren aan elkaar gewaagd en een paar minuten voor rust stond de stand op 8-8. In de slotfase van de eerste helft wist Hebbes 3 doelpunten te score en bracht daarmee de ruststand op 8-11 punten.

Na de rust probeerde Sios het nog wel, zij kregen ook kansen op de aansluiting maar scoorde niet. De ploeg uit Utrecht wel en het verschil was weer 4 doelpunten .
Wat Sios ook probeerde het verschil was gemaakt, de krachten vloeide weg en de thuisploeg kreeg het niet voor elkaar om terug te komen in de wedstrijd.

De wedstrijd was gespeeld, Sios uit Velp verloor met 11-17 op het scorebord. De volgende korfbalwedstrijd voor Sios is een uitwedstrijd tegen KCD uit Doorn.

Wedstrijd verslag: Engelbert