Glazenhuis in Velp voor Serious Request van start

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover, het Glazenhuis In Velp gaat officieel van start op dinsdag 15 december rond 21.00 uur.

Twee Dj’s uit Velp en één uit Breda (van KZ radio) laten zich voor 5 dagen opsluiten in het Glazenhuis om plaatjes te draaien voor Serious Request.

Vanaf de Emmastraat lopen de Dj’s onder begeleiding van Muziekvereniging H.M. van der Zandt via de Hoofdstraat naar de Oranjestaat. Zij worden opgesloten door Jeroen Siemelink, Prins carnaval van Cv. De Narrenkap uit Velp.

De opbrengst gaan ze persoonlijk doneren bij het Glazenhuis van 3-FM in Heerlen, dit is op dinsdag 22 december.

Op het Oranjeplein staat meer dan enkel een Glazenhuis waarin de studio en het slaapvertrek aanwezig is. Er staat een fruit- en drankwagen, een snackbar, voor de kinderen een zweefmolen en dagelijkse treden er verschillende Nederlandstalige artiesten op vanaf het podiumin zijn totaliteit maar liefst meer dan 55!! Kijk voor het totale programma op: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/66396/programma-glazen-huis-velp-15-tm-20-december/

Het is voor de organisatie (KZ radio) de eerste keer dat zij zo’n groot evenement organiseren. Omdat het de eerste keer is hebben zij gekozen zich aan te sluiten bij het goede doel van het Rode Kruis, zij hebben hiermee een samenwerking met de landelijke organisatie.

“Met steun van vele vrijwilligers en lokale ondernemers zijn we nu zover dat we kunnen beginnen met ‘ons’ Glazenhuis. Mocht dit een succes worden gaan we volgend jaar een lokaal doel uitkiezen. Wij hebben er veel zin in, maar heeft Velp en omgeving dat ook? We gaan het zien!” Aldus de organisatie.

Volg het Glazenhuis Velp ook op Facebook, Twitter en Instagram

Zie hier het programma van Glazenhuis Velp 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen