Nieuwe kleding voor Budo WIK Rheden

Foto: Budo WIK

RHEDEN – Zaterdag 12 december zijn tijdens het Sinterklaas- en Kersttoernooi de wedstrijdjudoka’s en de trainers/coaches van Budo WIK in het nieuw gestoken door de sponsoren Evenwichtig Groen, BOCU en Dos Pisos.

De judoka’s hebben een jas gekregen om tussen de wedstrijden door lekker warm te blijven. Ook aan de trainers/coaches is gedacht. Zij hebben een polo gekregen waardoor zij voor iedereen goed herkenbaar zijn. De judoka’s en de trainers/coaches van Budo WIK, zijn hier heel blij mee en bedanken de sponsoren van harte!

Door de ervaring van Marvin de la Croes, die al vanaf 2003 deel neemt aan Nationale en Internationale wedstrijden, groeien de judoka’s zienderogen en floreert judo bij Budo WIK. Op de wedstrijden laten ze steevast zien dat Budo WIK een vereniging is om rekening mee te houden.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen om te zien of judo iets voor jou is, kijk dan op www.wikrheden.nl voor meer informatie.

Foto: WIK, van linksboven naar rechtsboven, Robin Jansen (BOCU), Lion van der Most (WIK), Eelco Janssens (Evenwichtig Groen), Marvin de la Croes (trainer Budo WIK) en Jan Gronouwe (Dos Pisos).

Reacties