Kom Proeven bij COOP Rheden op 19 december!

Foto: COOP Rheden

RHEDEN – Nog even en dan is het zover: kerst! Super Coop Rheden haalt alles uit de kast om de feestdagen te vieren. De supermarkt zorgt met een heerlijk eindejaarsassortiment met producten voor kerstontbijt, -brunch, -lunch en -diner voor een Op & Top kerstgevoel.

Op zaterdag 19 december kunnen klanten bovendien proeven van de lekkerste producten en volop inspiratie opdoen tijdens het jaarlijkse evenement Kom Proeven.

Coop Rheden pakt dit jaar flink uit tijdens Kom Proeven. Klanten kunnen op zaterdag 19 december tussen 11 en 16 uur proeven van heerlijke producten met het kwaliteitslabel Top! van Coop. Van authentieke paté tot vriesvers gerookte zalmfilet, van roomijs tot amandelkoek: er is voor ieder wat wils. Natuurlijk zijn alle producten en gerechtjes die klanten kunnen proeven verkrijgbaar in de supermarkt. Tijdens Kom Proeven profiteren klanten ook van twee superscherpe dagaanbiedingen: een rollade van € 9,99 voor € 3,99 per kilo en Jean Sablenay wijn van € 3,29 voor slechts € 1,99,-.

Supermarktmanager Patrick Sticker “Ons motto deze feestdagen is ‘De mooiste tijd voor elkaar’. Daar gaan we voor zorgen! Met Kom Proeven willen we klanten inspireren, laten proeven en kerst Op & Top laten beleven. Iedereen is van harte uitgenodigd voor het gezellige evenement. We maken er een feest van!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen