De zomer is in aantocht 

Foto:

REGIO – De komende dagen laat de zon zich veelvuldig zien en de middagtemperatuur stijgt gestaag. Na het weekend kunnen we zomerse waarden verwachten van mogelijk 25 graden of meer. Later in de week stijgt de kans weer op regen en is het minder warm.

De komende nacht van vrijdag op zaterdag kunnen vooral in het midden en noorden van het land mistbanken of laaghangende bewolking ontstaan.
Zaterdag schijnt opnieuw de zon met in de loop van de dag ook stapelbewolking. Bij weinig wind stijgt de temperatuur iets verder dan vandaag en wordt het een graad of 18 in de kustgebieden en 20 tot 22 graden in de zuidoostelijke helft van het land.
Zondag blijft het prima lenteweer en stijgt de temperatuur naar 20 tot 23 graden. In de middag kan de zon in het oosten gehinderd worden door velden hoge bewolking.
Maandag komt in de zuidoostelijke helft van het land de zomerse waarde van 25 graden binnen bereik. Verder blijft het droog met zonnige perioden.
Dinsdag wordt een zomerse dag en met flink wat zon kan de temperatuur pieken naar 25 tot 28 graden. Vanuit het zuidwesten naderen wolkenvelden en afhankelijk van wanneer die Nederland bereiken kan de temperatuur op woensdag opnieuw flink stijgen. In de avond en nacht neemt de kans op regen- en onweersbuien toe en vanaf donderdag is het iets minder warm.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
zonnig
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen