Veel activiteiten bij Hockeyclub Dieren

Foto: MHC Dieren

DIEREN – MHC Dieren zet in op het werven van nieuwe leden in 2016, dit alles met het oog op de geplande verhuizing naar Het Nieuwland. Met enige trots presenteren zij tal van leuke activiteiten!

Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken met de gezelligste hockeyclub van Gelderland!

De eerste vriendjeshockeytraining op de vrijdagmiddag werd goed bezocht ondanks de winterstop. Zowel leden als nieuwsgierige nog net-niet-leden waren in grote getalen op het hockeyveld te vinden.

Zin om ook een keer mee te doen?

Grijp je kans en kom naar de club op vrijdagmiddag 22 januari en 5 februari, van 16.30 – 17.30 uur. Graag wel even aanmelden via [email protected].

Nieuw dit jaar is dat MHC Dieren deel gaat nemen aan de Sportinstuif Rheden. Vanaf januari zal er om de maand (op elke 2e vrijdag) een hockeyclinic in Sporthal Theotorne geven voor de jeugd van 6 – 12 jaar. Iedereen is van harte welkom van 15.30 – 16.30 uur. Op 15 januari is de eerste clinic. Zorg dat je erbij bent!

Daarnaast organiseert de hockeyclub dit jaar in de schoolvakanties de woensdaghockeymiddag o.l.v. hockeyprofessionels en – talenten van 13.00 tot 17.30 uur.

Ook staan er weer 2 gezellige familietoernooien op de planning (Snertoernooi op 6 februari en Koningsdagtoernooi op 27 april) waar zowel leden als niet-leden van harte voor uitgenodigd worden om de sfeer op de club te proeven. In gemixte teams kennismaken met hockey maar vooral ook gezellig samen bezig zijn voor jong en oud. Want dat is waar de club voor staat! Gezelligheid, sportiviteit en teamspirit.

De website www.mhcdieren.nl en Facebook (www.facebook.com/mhcdieren) geeft aanvullende informatie over tijden, kosten en aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen