Gemengd koor On Score uit Arnhem trad op in de Dorpskerk in Rheden

RHEDEN- Het Arnhemse koor On Score bestaat uit zo’n dertig leden. Zij zingen een breed repertoire, van klassiek, modern, barok en jazz, meestal in a capello.
On Score staat onder leiding van Sakia Huesmann begeleid door organist Erik Zeillemaker bij dit concert in Rheden. Sakia is dirigent van verschillende koren maar is sinds 2013 vaste dirigent van On Score.

Op het programma stonden nummers als: Come again, If music be the food of love, Ave Verum, Ládieu des Bergers a la sainte famille en een orgelsolo Suite du premier ton.
Het concert werd gratis aangeboden door Groep X, wel werd er bij de uitgang een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de bestrijding van de onkosten.

Voor aanvang van het concert was er gelegenheid voor een kop koffie of thee met wat lekkers.Het volgend concert is zondag 28-02-2016 dan treed het trio uit Margaretha Consort op.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het concert, de derde in deze winterserie begon om 15.30 en eindigde rond 16.30 uur. Voor inlichtingen mail naar: [email protected] voor activiteiten of concerten kijk op: www.groepx.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen