Jonger Oranje, de droom van iedere voetballer!

Foto: SportsGen sportmarketing

DIEREN – Donderdag 11 februari, in de krokusvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van Vitesse tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de omgeving van Dieren.

Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van vv Dieren.

Jonger Oranje Talentendag
Lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van profclubs beleven. Dat zijn de ingrediënten waar de jongens en meisjes, geboren tussen 2004 en 2010, van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag op het complex van vv Dieren.

4 tegen 4 toernooi
Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om hun droom te verwezenlijken: een stage bij Vitesse en/of een plek in het Jonger Oranje (regio)team.

Jonger Oranje Finals
De scouts van Vitesse selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie regioteams ‘Achterhoek’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs.

Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. De ultieme kans om gescout te worden!

Fantastische en leerzame voetbaldag
De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 100 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.

Wil je meer weten? Vraag het dan na bij je eigen voetbalvereniging.

Jonger Oranje

 

Jonger Oranje Talentendag

 

'
article
72455
Lekker voetballen en nieuwe vriendjes maken
DIEREN – Donderdag 11 februari, in de krokusvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/72455/jonger-oranje-de-droom-van-iedere-voetballer-3/
2016-01-31T19:48:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2016/01/07190245/Jonger-Oranje1.jpg
Dieren, Jonger Oranje, Jonger Oranje Talentendag, Plezier, SportsGen, talent, Vitesse, Voetbal, vv Dieren
Nieuws, Sport