Bijeenkomst imkers met gastspreker en fotopresentatie

Foto: Imkers Velp SAM

VELP – In een feestelijke bijeenkomst op woensdagavond 17 februari zullen imkers hun eigen verhalen vertellen en vooral ook nieuwsgierig zijn naar die van hun collega’s.

Elke imker verlangt in deze tijd naar het einde van de winter en zal de lente “warm” en enthousiast begroeten. Ook hun bijen zullen niet kunnen wachten met het uitvliegen en het ophalen van broodnodige nectar en stuifmeel!

Het bestuur van de Imkervereniging Arnhem-Velp e.o. hoopt die avond weer vele imkers, hun partners en andere belangstellenden te kunnen begroeten.

Er kan terug gezien worden op een bewogen maar geslaagd imker jaar 2015.
Dat jaar zal in een levendig beeldverhaal met vele foto’s worden gepresenteerd, zodat er ruimte genoeg zal zijn voor discussie en vragen.

Na de pauze met een glas en iets erbij, zal een externe spreker, zelf een ervaren imker, een boeiend verhaal met beelden vertellen onder de titel:

“Bijenhouden voor imkers die weinig tijd hebben”.

De spreker is de heer Kees van Heemert, zelf al ruim 30 jaar imker en nu ook hoofdredacteur van het vakblad voor Nederlandse imkers: “Bijenhouden” van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging-NBV te Wageningen.

Zij rekenen op een geanimeerde en gezellige avond, waarmee het nieuwe imkerjaar 2016 zal worden ingeluid.

De jaarvergadering imkers in:
Aula van Nieuw Schoonoord, Nieuw Schoonoord 1, 6881 TV Velp:
Zaal open: 19.30 uur, aanvang bijeenkomst: 20.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen