Ami Kappers en Van der Klis Hoveniers verlengen sponsorcontract Rheko

Foto: Jacky van Kooi

RHEDEN – Onlangs hebben de shirtsponsoren van Rheko 2 en Rheko B1 hun sponsorcontract met Rheko verlengt. Rheko 2 blijft de shirts van van der Klis Hoveniers dragen en Rheko B1 de shirts van Ami kappers.

Van der Klis Hoveniers
De sponsorcommissie van C.K.C. Rheko bereikte vorig jaar al mondelinge overeenstemming met Van der Klis Hoveniers over het verlengen van de sponsorovereenkomst van Rheko 2, waarbij het team ook nieuwe wedstrijdshirts zou krijgen. Hoewel de mondelinge overeenkomst al een tijdje beklonken was, had de feitelijke ondertekening van de overeenkomst nog niet plaatsgevonden.

Nadat op 9 april 2016 door de heer M. van der Klis en de voorzitter van Rheko een krabbel is gezet onder de sponsorovereenkomst is Rheko 2 op de foto gegaan met de sponsor en zijn familie. Rheko 2 dankt, samen met de sponsorcommissie, Van der Klis Hoveniers voor de sponsoring van het team en de vereniging.

CKC Rheko kan iedereen aanbevelen contact op te nemen met Van der Klis Hoveniers indien zij op zoek zijn naar het juiste adres voor het aanleggen, ontwerpen en onderhoud van hun tuin.

(Op de foto de heer M. Van der Klis (eigenaar Van der Klis Hoveniers) met zijn echtgenote Karin en kinderen Julia en Martijn, de heer J. Wintermans (voorzitter C.K.C. Rheko) en Rheko 2. Foto gemaakt door Jacky van Kooi.)

Ami Kappers

Ami Kappers
De sponsorcommissie van C.K.C. Rheko is ook verheugd te melden dat Ami Kappers zich langer (drie jaar) heeft verbonden aan de vereniging als sponsor van Rheko B1. Evenals bij Rheko is ook iedereen bij Ami Kappers altijd welkom, ook zonder afspraak!

De kapsalon is ruim geopend en de medewerkers staan zes dagen per week klaar om een perfecte behandeling te geven aan de Groenestraat 28A te Rheden.

Samen met eigenaresse Ellen Oostingh is Rheko B1 op de foto gegaan na de ondertekening van het sponsorcontract. Rheko is verheugd dat Rheko B1 de komende drie jaar lang te bewonderen is de sponsorshirts van Ami Kappers.

(Op de foto Mevrouw E. Oostingh (eigenaresse Ami Kappers te Rheden), de heer J. Wintermans (voorzitter C.K.C. Rheko), Rheko B1 en trainer/coach P. Jurriens. Foto gemaakt door Jacky van Kooi.)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen