Koningsdag kleurt na Oranje Giro roze in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Koningsdag in Velp, een heerlijke dag met allerlei activiteiten, een Koningsdagmarkt in de Rozendaalselaan, een kleedjesmarkt en kinderspelen op het Burgemeester Brandtplein, een braderie op de Hoofdstraat en in de Emmastraat. Het kan niet op! Maar ook de Giro komt dichterbij, deze zal namelijk op zondag 8 mei door de gemeente heen razen.

Fietsspuiterij

Ook al komt de Giro niet echt door Velp, toch willen de ondernemers van Velp en de nieuwe ondernemersvereniging BIZ Centrum Velp de Giro niet ongemerkt voorbij laten gaan! Zodoende wordt er ook op Koningsdag al een activiteit à la Giro georganiseert. Tijdens Koningsdag is er na het vogelschieten, van 14.00 tot 17.00 uur een fietsspuiterij op de parkeerplaats bij de Simply Delicious aan de hoofdstraat. Daar kan iedereen die dat wil zijn fiets gratis Giro roze spuiten, de spuitbussen worden ter beschikking gesteld door BIZ Centrum Velp.

Heeft u een nog oude fiets staan en wilt u deze ter beschikking stellen om Velp in Giro sfeer te brengen dan is deze van harte welkom. Of u fietst vanaf Koningsdag rond op een prachtige roze fiets.

Vanaf Koningsdag kleurt ook Velp rose.

Op Koningsdag kleurt alles en iedereen natuurlijk oranje, maar na deze feestelijke dag kleurt Velp roze. Diverse ondernemers in het centrum van Velp versieren hun etalage dan namelijk roze, met attributen; zoals bijvoorbeeld fietsen, vlaggen en ballonnen. Natuurlijk mag iedere winkel daar haar eigen draai aan geven door gebruik van roze kleding, gebak of toiletartikelen. Het winkelend publiek mag de mooiste etalage zelf uitkiezen. Als prijs worden er twee roze taarten uitgereikt door Banketbakkerij Teunissen aan de hoofdstraat, één voor de gekozen ondernemer en de andere uit een verloting onder het reagerende winkelende publiek.

Wie heeft de mooiste etalage vanaf Koningsdag tot 8 mei

Stuur uw voorkeur naar mailadres [email protected] onder vermelding van de bedrijfsnaam met de mooiste etalage en uw eigen naam en woonplaats. De winnaar/winnares van de taart ontvangt een persoonlijke mail. Stemmen kan van 28 april tot 8 mei.

Meer Giro activiteiten in Velp? Lees dan: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/75071/ook-in-velp-zal-de-giro-niet-ongemerkt-voorbij-razen/

Giro roze

Meer Giro activiteiten in Gelderland: https://www.facebook.com/GiroRheden/

 

Reacties