Bijzonder Chocolijstje voor Mama 

Foto:

VELP – Chocolijstje is een lief cadeaudoosje met 12 fairtrade chocoladereepjes – zes melk en zes puur. Er zijn vijf uitvoeringen, maar wat ze gemeen hebben is dat je ze zelf heel persoonlijk kunt maken door in het deksel een mooie foto, kaart, tekening of zelfgemaakt versje te schuiven. 

Zo maakt elk kind voor zijn moeder een heel persoonlijk cadeautje. Voor de allerkleinsten die nog niet zelf iets kunnen bedenken, hebben wij in de Wereldwinkel Velp alvast een mooi versje gemaakt. Het complete chocolijstje met is voor €10,95 te koop bij Wereldwinkel Velp.
Choco – lade is bijzonder door samenwerking
Natuurlijk vindt elk kind zijn moeder de liefste, beste, leukste en mooiste van de wereld. Met dit Moederdag cadeautje wordt nog een extra waarde toegevoegd aan de waardering die moeder krijgt. Meerdere producenten uit verschillende landen hebben hieraan gewerkt en in bijna alle ontwikkelingslanden is het veelal (moeder) de vrouw die het gezin runt en zorgt dat het verdiende geld op een verantwoorde manier wordt besteed.
Dit prachtig uitgevoerde doosje, dat verkrijgbaar is in vijf dessins, is gemaakt door een papierleverancier in India. Fairtrade boeren in Afrika en Latijns-Amerika zorgen voor de cacao en rietsuiker in de chocoladereepjes. Natuurlijk is het cadeautje niet alleen geschikt voor de Moederdag maar kan het ook worden gebruikt voor vader, opa, oma, vriend/vriendin of voor  een andere gelegenheid.
Fairtrade 
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. 
De 7.000 vrijwilligers in bijna 240 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij. 
Wereldwinkel Velp zit aan de Hoofdstraat 41.
chocoladereepdoosje2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.