FOTO’s: 70 jaar Dierense Speeltuin

DIEREN – Afgelopen zaterdag 25 juni vierde de Dierense Speeltuinvereniging groots haar zeventigste verjaardag aan de Rode Kruislaan in Dieren.

Het begon 70 jaar geleden op initiatief van een paar bewoners aan de Wilhelminaweg met een zandbakje en een schommel, wat later uitgroeide tot de grote veel bezochte speeltuin van nu.

De speeltuin werd steeds meer uitgebreid met nieuwe speeltoestellen die ook geschikt zijn voor kinderen met een beperkingen en de rolstoelvriendelijke toegang ervan. Ook het clubhuis is nog niet zo lang geleden helemaal vernieuwd.

Het jubileum jaar werd groots gevierd met een SamenSpeeldag waarbij alle kinderen en hun ouders van 11.00 tot 16.00 uur welkom waren.

Er was deze dag van alles te doen zoals : hockey, handboogschieten, muizenmeppen, sumoworstelen, buikschuiven van de helling, tafeltennis en rolstoelkorfbal.

Het kinderkoor Junior VOX Tunes uit Brummen trad op en er was een poppenkastshow met het thema SamenSpelen. Ook was er een goochelworkshop voor de kinderen.

Tussen de middag was er heel goedkope unch verkrijgbaar, verzorgd door Polysport waarbij onder andere heerlijke hamburgerbroodjes te verkrijgen waren.

Ook deze dag werd weer mogelijk gemaakt door het grote aantal vrijwilligers, als dank voor al hun werk bood het bestuur hun na afloop een barbecue aan met hun familieleden.

De Dierense Speeltuin kan nog een aantal vrijwilligers gebruiken. Kijk voor meer informatie op: http://www.dierensespeeltuin.nl

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

'

Reacties

gallery
79874
Het jubileum jaar werd groots gevierd met een SamenSpeeldag
DIEREN – Afgelopen zaterdag 25 juni vierde de Dierense Speeltuinvereniging groots haar zeventigste verjaardag aan
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/79874/fotos-70-jaar-dierense-speeltuin/
2016-06-26T10:25:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2016/06/26101845/Rode-Kruislaan-25-6-16-014.jpg
Dierense speeltuin
Foto's, Nieuws