Bandieten Duo zoekt een Barmhartige Baas

Foto: Dierentheuis Arnhem e.o.

VELP – Junior zit samen met zijn broertje Goofy in een gastgezin. Deze twee kittens zijn samen gevonden en zeer aan elkaar gehecht. We willen ze dan ook graag samen plaatsen.

Het zijn twee mooie slanke katertjes met een prachtig glanzende zwarte vacht, een beetje oosters. In eerste instantie een beetje verlegen en afwachtend, maar hun vertrouwen wordt al snel gewonnen met eten en een spelletje. Dan vinden ze het heerlijk om geaaid te worden en beginnen hard te spinnen.

Junior, de grootste, neemt het voortouw en Goofy komt er achteraan. Samen kunnen ze heerlijk spelen. Ze kunnen daarom prima geplaatst worden bij werkende baasjes. Oudere kinderen vinden ze ook prima. Aan andere honden en/of katten wennen kan wat langer duren.

Hoewel ze goed worden opgevangen in een gastgezin, zijn deze mooie jongens toe aan een echt thuis.

Goofy & Junior

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Junior en Goofy

Diernummer 23554 en 23554

Voor meer informatie http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/goofy/

Heeft u interesse? Geeft u Junior en Goofy een tweede kans?
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl

Dierentehuis Arnhem e.o.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen