Afscheidsfeestje kinderen Bouwburg op Larenstein Velp

VELP – Op vrijdag 2 september 2016 namen de kinderen afscheid van de Mexicaanse editie van Bouwburg, met een geweldige voorstelling op de podiumwagen van Bouwburg voor alle ouders, opa’s oma’s of andere familieleden als afsluiting van een fantastische kindervakantieweek.

“Het zit er weer op, Bouwburg 2016 was helemaal top! Op maandag was er nog een leeg kaal grasveld wat nu veranderd is als een Mexicaanse huttendorp, gemaakt door de 620 kinderen.
Het geluid van getimmer en gezaag, en blije kinderen die samen met veel plezier hun eigen droomhut timmerden, terwijl er op de achtergrond gezellige muziek te horen was geweldig”, aldus bestuurslid Wilco Brinkhorst.

Naast al dat getimmer waren er natuurlijk ook andere activiteiten, zoals toneel, muziek en dans om zo tevens te oefenen voor de uitvoering van de laatste dag. De kinderen hebben zich geen minuut verveeld, dankzij alle vrijwilligers hebben zij een fantastische week gehad.

De organisatie bedankte alle vrijwilligers.
“Heel veel dank voor jullie inzet, enthousiasme, doorzettingsvermogen en onuitputtelijke energie, we hopen dat jullie er volgend jaar weer er bij zijn.” De organisatie hoopt, net zoveel vrolijke kinderen te mogen begroeten bij bouwburg 2017.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: http://www.bouwburg.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen