Professor Pretzel zoekt Prettige Professional

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

VELP – De kat uit de boom kijken, dat doe ik. Nieuwe dingen en geluiden moeten eerst grondig onderzocht worden. Bang ben ik echter niet, wel berekenend, een echte kleine professor. Voorbeeld van andere katten helpt me om een goede inschatting te maken.

Als ik het vertrouw, dan ga ik er volledig voor. Spelen met speelmuizen en stuiterballetjes, propjes etc. vind ik leuk. Niets haalt het echter bij een goede laserpointer of de grote speelbal. Knuffelen met mensen die ik vertrouw vind ik ook fijn. Met kleine kinderen kan ik wel overweg, maar liever heb ik een grote tuin waarin ik op onderzoek kan.

Zelfs wil ik bij het douchen en verversen van het water zijn. Heb je een vijver zodat ik met water kan blijven spelen? Een speelmaatje? Niet vereist hoor. Heb je geen andere kat, dan kan het even duren voor ik zover ben dat ik een nieuw maatje accepteer. Wel een vereiste voor me: tijd om aan elkaar te wennen, ik ben nu eenmaal een voorzichtig type. En slapen? Als je bijna wakker wordt, dan kom ik knuffelen!

Huisdier van de week: Pretzel

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Pretzel

De kittens van Dierentheuis Arnhem e.o. zitten in gastgezinnen. Wij verzoeken u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen of om langs te komen tijdens onze openingsuren van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.30 u. Ons telefoonnummer is 026 3619861. Onze medewerkers informeren u graag.

Diernummer 23481

Voor meer informatie http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/pretzel/

Heeft u interesse? Geeft u Pretzel een tweede kans?

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Huisdier van de week

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen