Nieuw bedrijf in Rozendaal, de Hormooncarroussel

Foto: hormooncarroussel Lian Palm

ROZENDAAL – Sinds 1 juni 2016 is Rozendaal een onderneemster rijker. Lian Palm woont en werkt al heel wat jaren in Rozendaal. Onlangs heeft zij haar opleiding bij Care for Women afgerond.

Zij adviseert en begeleidt vrouwen die te maken hebben met een hormonale disbalans. Van kleine ongemakken tot bijna onoverkomelijke klachten waarbij vrouwen niet meer kunnen functioneren.

‘Mede door eigen ervaringen, vind ik het onverteerbaar dat vrouwen die soms niet meer kunnen functioneren door een hormoonverstoring aan hun lot worden overgelaten. Door middel van gesprekken, leefstijl- en voedingsadviezen, eventueel aangevuld met producten op natuurlijke basis(vitaminen en mineralen) wil ik deze vrouwen helpen om weer goed in het leven te staan’, aldus Lian.

Of het nu gaat om anticonceptie, menstruatieklachten, zit je niet op de zogenaamde roze wolk na je bevalling of groeien de overgangsklachten je boven het hoofd?
Maak een afspraak bij Hormooncarrousel Rozendaal en we kijken of we samen een oplossing kunnen vinden voor jouw klachten.

De officiële feestelijke opening van de Hormooncarroussel is 22 oktober, deze is voor genodigden.

hormooncarroussel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen