Boek ‘Margje’ wordt voorgelezen in Het Raadhuis Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Vanaf vrijdag 7 oktober leest een team van boekhandel Jansen & de Feijter voor uit het boek ‘Margje’ van Jan Siebelink in het Raadhuis. Elke week tussen 13.30 en 14.15 uur kunt u heerlijk genieten van dit prachtige verhaal waarin Velp een grote rol speelt.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelfstandig naar Het Raadhuis Velp te komen dan is een vrijwilliger die mensen kosteloos op wil halen en weer naar huis zal brengen. Speciaal voor dit voorlezen.

Met een dampend kopje koffie of thee met iets lekkers erbij kunt u samen komen luisteren naar het Nederlands literair werk van de Velpse schrijver Siebelink. Mocht u een keer een voorleessessie missen dan wordt u aan het begin bijgepraat over wat u de eerdere voorleesbeurt gemist heeft.

Voor informatie bel het Raadhuis 026-8449140 (op ma, di of vr) of mail [email protected]. Adres Raadhuis Velp Nieuwstraat 1.

Het Raadhuis is een plek voor ontmoeting, creativiteit en actief samen zijn voor 55+ inwoners van gemeente Rheden en Rozendaal.

Margje

Meer over Het Raadhuis:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen