CV De Narrenkap uit Velp bedankt en herdenkt!

VELP – Zaterdag 26 november 2016 vond er een stijlvolle herdenking plaats van de Koninklijk Erkende Carnavalsvereniging De Narrenkap. De Narrenkap is jarig en viert komend jaar haar 66-jarig jubileum.

Maar naast feestvieren is er ook tijd voor bezinning, herdenken en bedanken. In de Oude Jan in Velp was een herdenkingsdienst waar Prins Peter Erren met hofhouding en alle leden, jong en oud, aanwezig waren. De dienst werd geleid door Dominee Dick Juijn.

Met het aansteken van de kaarsen werden allen herdacht die niet meer in ons midden zijn. Puur Zang onder leiding van Ton Schimmel en Hans Grotenbreg op piano zorgden voor de muzikale omlijsting.

Commandeur in de orde van de Oude Jan

In 1984 heeft De Narrenkap een bijzondere orde ingesteld met goedkeuring van de senaat. Deze orde kan op protocollaire wijze worden uitgereikt aan personen, die zich op buitengewone wijze hebben ingezet op sociaal, cultureel en/of maatschappelijk gebied.

Gelet op de buitensporige verdiensten en jarenlange onvermoeibare inzet voor de Narrenkap hebben Grootvorst Arjan Flipse en Commandeurs in de orde van de Oude Jan, Jan Erren en Henk Heus, uit hoofde van hun functie daartoe gemachtigd, besloten deze hoge onderscheiding ook toe te kennen aan voorzitter Jan Willem Bosveld.

De avond werd afgesloten met een culinair diner bij Brasserie Hugo’s.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie en nog meer foto’s op: www.cvdenarrenkap.nl

Jan Willem Bosveld

(Foto: Jochem Pluim)

'

Reacties

gallery
90083
Kerkdienst voor 66 jaar carnavalsvereniging De Narrenkap
VELP – Zaterdag 26 november 2016 vond er een stijlvolle herdenking plaats van de Koninklijk Erkende
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/90083/cv-de-narrenkap-bedankt-en-herdenkt/
2016-11-28T20:39:13+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2016/11/26184108/Kerkstraat-26-11-16-007.jpg
66 jaar, carnaval, Carnavalsvereniging, Cv. De Narrenkap, herdenkt, jubileum, Velp bedank
Foto's, Nieuws