Bijzonder lid komt langs bij VV Dieren

DIEREN – De F-jes en de mini’s van VV Dieren waren afgelopen vrijdagavond bijeen in hun clubgebouw. De avond stond niet in het teken van trainen of andere voetbalzaken, maar de voetballertjes kregen bezoek van Sinterklaas en zijn pieten.

Er werd flink gezongen door de kinderen en hun ouders, (Sinterklaasje kom maar binnen…) Sinterklaas en zijn pieten waren toch maar even gestopt met voetballen op het veld en maakten tijd voor de 60 kinderen die binnen op hen zaten te wachten.

De pieten deelden pepernoten uit aan de kinderen en sommige kinderen deelden hun lekkers met papa of mama.

foto1-dsc4059jamielebbinka7iijla77

Jij bent vast een hele goeie keeper!

Om beurten werden de de F-jes en mini’s bij Sinterklaas en zwarte piet op de bank gevraagd. De sint vertelde hoe goed ze konden voetballen en dat de ene weer sneller was dan de andere. Ook de spelertjes van de F3 mochten bij de Sint komen en zagen ook hoe groot en sterk de keeper van de F3 was, Sint fluisterde tegen hem..: “Jij bent vast een hele goeie keeper!”

foto2-dsc4074jamielebbinka7iijla77

Nadat de alle F-jes en mini’s bij Sinterklaas en zijn pieten waren geweest, werd er nog even een liedje gezongen (Dag Sinterklaasje daaag…) De pieten lieten een hele grote doos achter, waar allemaal kadootjes in zaten voor de kinderen die door de vrijwilligers van de jeugd werden uitgedeeld aan alle kinderen.

De activiteitencommissie van de jeugd bestaat uit 4 vrijwilligers die diverse activiteit organiseren zoals het Sinterklaasfeest, Pasen de Oliebollenverkoop en diverse Disco-avonden voor de jeugd.

Uiteraard is de Club altijd opzoek naar meer vrijwilligers die bijvoorbeeld een kantinedienst willen draaien of juist de activiteitencommissie willen komen versterken. Zou je ook een bijdrage willen doen aan het team, dan verwijzen we je graag naar http://www.vvdieren.nl. Natuurlijk kan je ook gewoon eens een keertje komen kijken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

_dsc4057jamielebbinka7iijla77

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen