Gemeenteambtenaren tonen hun creativiteit in ‘De kunst van de ontmoeting’

Foto: rheden.nieuws.nl

DE STEEG – Vanaf 15 december vindt de expositie ‘De kunst van de ontmoeting’ plaats op de omloop van het gemeentehuis in De Steeg. De expositie wordt die dag om 15.30 uur officieel geopend door Constans Pos, wethouder Kunst & Cultuur.

Eugène Terwindt, voorzitter van de kunstcommissie van het RIQQ, zal ook aanwezig zijn. ‘De kunst van de ontmoeting’ laat creatief werk van medewerkers van de gemeente zien.

Al jaren organiseert het RIQQ op de omloop van het gemeentehuis wisselende exposities van kunstenaars uit de gemeente Rheden. Met de expositie ‘De kunst van de ontmoeting’ wordt een oude traditie voortgezet. Dat medewerkers van de gemeente Rheden hun werken tentoonstellen gebeurt nu voor de vijfde maal. De laatste keer dat zo’n expositie plaatsvond, is alweer acht jaar geleden.

De naam van de tentoonstelling komt voort uit de wens om collega’s beter en op een andere manier te leren kennen. Een mooie manier om dat voor elkaar te krijgen is door te laten zien wat iemand in zijn vrije tijd doet, dit werk tentoon te stellen en elkaar bij die kunst te ontmoeten. Ook voor inwoners is het interessant om een beeld te krijgen van de mens achter de ambtenaar.

Medewerkers werden opgeroepen om hun kunst tentoon te stellen. De werken zijn zeer divers en afkomstig van 22 medewerkers afkomstig uit de gehele organisatie. Onder andere schilderijen, tekeningen, foto’s, sieraden en accessoires zijn te bekijken.

De opening zal worden opgeluisterd door een aantal muzikale medewerkers. De expositie vindt plaats van 15 december 2016 tot en met 25 januari 2017.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen