Naast beste opticien nu ook nog eens de meest succesvolle onderneming van het jaar?

Foto: Vimeo

VELP – De Emmastraat te Velp is een gouden winkelstraat! Beste opticien van Nederland, beste slijterij van Nederland en beste boekhandelaar van Nederland, het houdt niet op! Hans Polman kan met Focus Optiek, ook nog eens tot, ‘De meest succesvolle onderneming’ van het jaar uitgeroepen worden.

Eerder dit jaar werd Hans Polman met Focus Optiek uit de Emmastraat te Velp al gekozen tot beste opticien van Nederland. Daarmee is het succesverhaal nog niet voorbij, de ondernemer is nu ook genomineerd voor de Nationale Business Succes Award. Hij kan daarmee ook nog eens “De meest succesvolle onderneming” van het jaar worden.

Stemmen kan vanaf 8 januari 14:00 tot 15 januari 14:00 uur

Stem en help Polman Opticiens de meest succesvolle onderneming van het jaar te worden! Hoe stemt u op Polman Opticiens? SMS “NBSA [spatie] 7695 naar 4422, het is gratis.* Alleen de stemmen binnen deze periode tellen mee! De unieke stemmen van elk bedrijf worden geteld. Elke stem telt één keer. Polman Opticiens heeft dus zoveel mogelijk verschillende stemmen nodig!

De vijf bedrijven met de meeste stemmen komen in de finale en maken hiermee kans op de Nationale Business Succes Award 2016! Nog vragen? Kijk op de website http://www.nbsa-instituut.nl voor meer informatie. Ze hebben uw stem hard nodig!

*Exclusief de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.

Juryrapport:

Focus Optiek, onderdeel van Polman Opticiens is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Opticienbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering.

‘Focus Optiek weet haar grote kennis van brillen, contactlenzen en hoortoestellen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Bij Focus Optiek vindt de klant alles onder één dak, van deskundige oogmeting, nauwkeurige contactlens- aanpassing, bril- en glasadvies tot een gewaarborgde nazorg. Bij de onderneming werken uitsluitend gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en audiciens. Polman Opticiens is opgericht in 2004 en heeft vestigingen in Velp, Elst, Oosterbeek en Huissen. Het bedrijf telt ruim 20 medewerkers.

‘Innovatie is het sleutelwoord’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Polman Opticiens een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Polman Opticiens, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. De onderneming staat bekend als een betrouwbare, meedenkende partner die breed kan adviseren omtrent optiek.’

Begrip

Alles draait om de klant en de te leveren kwaliteit. Communicatief worden geregeld out-of-the-box acties georganiseerd om klanten naar de winkel te trekken. Bijvoorbeeld door nauwe banden met scholen en sportverenigingen. De selectie van Vitesse bijvoorbeeld, of Papendal. Ook ondernemingen in de transportsector worden proactief benaderd. Een goed zicht verhoogt immers de verkeersveiligheid en verlaagt de kosten voor de ondernemingen. In de regio Arnhem is Polman inmiddels uitgegroeid tot een begrip.

Passie

‘De ondernemer en zijn team ademen passie. Het vak stroomt door de aderen en alles is gericht op maximaal tevreden klanten. Polman Opticiens kent geen tweede in Nederland, dat is zeker. Er zijn wel andere goede opticiens, maar dit bedrijf vormt de benchmark!’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Service

De onderneming excelleert op kennis en kunde, maar heeft dan ook meer dan 300 jaar ervaring in huis. Diverse exclusieve topleveranciers herkennen dit en werken met Polman als exclusieve vertegenwoordiger. Maar ook de consument kan hier terecht en krijgt dezelfde behandeling. Service wordt met hoofdletters geschreven.

‘Polman Opticiens is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een vakspecialist. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. De terechte branchewinnaar, maar wellicht ook hoge ogen gooiend voor de subaward Best in Retail!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.polmanopticiens.nl

Polman Opticiens

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen