Kerstmarkt in de Dierense Speeltuin

DIEREN – Zo lekker…., de dagen voor kerst, de gezelligheid en het knisperende hout dat ligt te branden in de vuurkorf, de kraampjes met allerlei snuisterijen en warme hapjes en drankjes.

Toch steekt er één kraampje boven alle andere kraampjes uit. Dit is het kraampje van Het Rhedens De Tender. Hier stonden namelijk leerlingen van het eerste jaar hun handgemaakte kerstspullen te verkopen en dat terwijl ze eigenlijk in het weekend niet naar school hoeven. De aanmeldingen van de leerlingen om op de kerstmarkt te kunnen staan was zelfs overweldigend!

foto2dierense-speeltuintenderfoto2

Er ging nogal wat aan vooraf, de leerlingen van De Tender waren namelijk al een aantal maanden druk bezig geweest om de kerstspullen te maken. Ze maakten kerststukjes, voerkransen voor vogels en houten kerstbomen, de grootste werd zelfs in een loterij aan de winnaar met het juiste lot gegeven.

foto3kinderenstokbrood17-12-16diersenspeeltuin

Kinderen konden lekker spelen, zelf stokbrood bakken, de speeltuin heeft echt aan iedereen gedacht. De kerstverlichtingen om de speeltoestellen zorgden voor een extra stuk kerstsfeer.

Al met al was het een geslaagde kerstmarkt!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen