Tekenen en schilderen bij TerpenTijn

Foto: TerpenTijn

VELP – TerpenTijn is een schilders vereniging voor amateurschilders. Op Oranjestraat 36d, 6881 SE te Velp heeft TerpenTijn de beschikking over een eigen, gezellig atelier.

Onze leden komen uit de wijde omtrek van Velp, zo wonen leden in Arnhem, Brummen, Doesburg, Doornenburg, Oosterbeek en in veel plaatsen binnen dat gebied.

Zowel beginners als gevorderden kunnen zich onder begeleiding van kunstenaars met academische opleiding, bekwamen in de schilderkunst en aanverwante technieken. Iedereen werkt individueel, men is vrij om zelf onderwerp en techniek te kiezen.

Zo kan er zowel met olieverf als acryl of aquarel gewerkt worden. Sommige leden beperken zich alleen tot tekenen. U mag zelf bepalen hoeveel lessen u over een kunstwerk doet. Pas als u (en de begeleider) echt tevreden bent, begint u aan een volgende werk.

Bij TerpenTijn wordt gewerkt in groepen van maximaal 12 personen. Elke groep komt op een vast dagdeel bij elkaar. Van maandag tot en met donderdag zijn er mogelijkheden in de ochtend, middag en avond.

Beginnerscursus

Op dinsdagavond 17 januari en op woensdagavond 18 januari start er weer een beginnerscursus schilderen. Na de cursus van negen weken heb je ervaring in het werken met verschillende materialen en kun je technieken toepassen.

De cursussen worden gehouden van 19.30 – 22.00 uur in ons atelier aan het Oranjeplein (Oranjestraat) te Velp. De kosten bedragen € 76,00 excl. € 35,00 materiaalkosten.

Korting met Gelrepas is mogelijk.

Voor meer informatie zie: http://www.terpentijn.info of stuur een e-mail met contactgegevens naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen