Een Rhedelijk Cultureel Nieuwjaar

Foto: Rhedelijk Cultureel

RHEDEN – Het nieuwe jaar is begonnen en Rhedelijk Cultureel is er helemaal klaar voor! De kunsteducatieve stichting heeft naast de reguliere wekelijkse lessen weer een paar mooie muziek- en theaterprojecten op het programma staan voor jong en oud.

Om 8 Uur bij de Ark

In januari wordt er gestart met twee nieuwe projecten. Het theaterproject ‘Om 8 Uur bij de Ark’ is in samenwerking met Stichting Oude Gelderse Kerken’ tot stand gekomen en start vanaf woensdag 18 januari. In 6 weken tijd wordt met maar liefst 40 acteurs tussen de 9 en 16 jaar een voorstelling gemaakt die zal spelen in verschillende monumentale kerken.

De voorstelling gaat over drie pinguïns die avonturen beleven op de Ark van Noach. Een komisch toneelstuk van ongeveer 40 minuten waar nog tot 11 januari voor kan worden ingeschreven!

Sound of Silence

Op woensdag 11 januari start ook het projectkoor Sound of Silence. Sound of Silence is een initiatief om dove kinderen op een interactieve manier muziek te laten maken. Horende, dove en slechthorende kinderen studeren verschillende nummers in en voeren deze in zang en beweging uit.

De tolken van Handwerk helpen de kinderen om in ritme en op de maat de gebaren te maken en de liedjes zo vorm te geven. Een optreden staat gepland op zaterdag 11 februari aanstaande!

De Misérabelen

Op 10 en 11 februari staan de musicalvoorstellingen van ‘De Misérabelen’ gepland. Naast 13 talentvolle musicalacteurs zal ook het Rhedelijk Koor aan deze voorstelling meewerken. Kaarten a € 10,00 kunnen worden gereserveerd via de website van Rhedelijk Cultureel.

Rhedelijk Culturele Middag

Op zaterdag 11 februari is er tot slot nog een Rhedelijk Culturele Middag. Deze tweede editie kent weer een mooi programma. Verschillende talenten en professionals uit de regio zullen hun steentje bijdragen aan deze middag.

Het definitieve programma staat binnenkort online. Kaarten a € 5,00 zijn verkrijgbaar aan de deur van de Dorpskerk Rheden. De Rhedelijk Culturele Middag start om 15.00 uur.

Informatie

Meer informatie over onze projecten en lessen is te vinden op de website: http://www.rhedelijkcultureel.nl. Voor meer info kunt u ook contact opnemen met Jowin Heemskerk: [email protected] / 06 42 42 38 75.

Inschrijven voor projecten of lessen kan tevens via deze website. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, dan kunt u zich via de website inschrijven op onze nieuwsbrief of Rhedelijk Cultureel volgen via Facebook.

Rhedelijk Cultureel is klaar voor 2017! Namens alle medewerkers wenst zij iedereen een gezond, spectaculair en cultureel jaar toe waarin ze u natuurlijk ook hopen te ontmoeten tijdens een van haar lessen, projecten of voorstellingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen