D66 Rheden/Rozendaal trapt verkiezingen af op Middachten

Foto: D66 Rheden/Rozendaal

DE STEEG – Zaterdag 4 februari is de aftrap van D66 Rheden/Rozendaal voor de Tweede Kamer verkiezingen van 15 maart 2017 op Landgoed Middachten.

D66 Rheden/Rozendaal nodigt iedereen uit op kasteel Middachten, waar D66 Tweede Kamerlid Salima Belhaj een inspirerende toespraak zal houden over onze toekomst en de toekomst van onze infrastructuur en duurzame mobiliteit in relatie tot de problematiek rond de spoorlijn in onze gemeente.

Het belang van de komende verkiezingen is groot, voor D66 maar meer nog voor onze idealen. De globalisering, onverdraagzaamheid, mensen op de vlucht en populisme vormen de uitdagingen van deze tijd.

Er is ruimte voor optimisme. Er ontstaat bijvoorbeeld de laatste maanden een steeds rooskleuriger beeld over de oplossing van het vele decennia slepende energievraagstuk door toepassing van innovaties en technologische oplossingen. Oude economieën verdwijnen, betere, schonere economieën komen ervoor in de plaats. Ook in Rheden dragen we daar ruimschoots aan bij met een ambitieus beleid en uitvoeringsprogramma Klimaatbeleid.

D66 zet in dit beleid in op energiezuinige woningen, duurzame opwekking van energie en het geven van het goede voorbeeld als gemeentelijke overheid.

D66 Rheden/Rozendaal hoopt dat iedereen daarbij aanwezig kan zijn. De organisatie zorgt voor een interessant programma, met een mogelijkheid tot een rondleiding over het landgoed. Neem gerust uw kinderen mee, ook voor hun zijn er activiteiten. Ook niet-leden van D66 Rheden/Rozendaal zijn zeer welkom en ze vragen u om vrienden of kennissen mee te nemen naar de aftrap.

Het is van 15:30 tot 18:30 uur. Er wordt voor hapjes en drankjes gezorgd. Geeft a.u.b. even door als u aanwezig zult zijn en met hoeveel personen, dit kan via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen