March & Showband Rheden scoort ook op het Nederlands Kampioenschap

RHEDEN/WAALWIJK – Zaterdagmiddag, 21 januari 2017, heeft de March & Showband Rheden deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap te Waalwijk. Vanwege het uitstekende resultaat tijdens het muziekconcours in Enschede vorig jaar, mocht het korps zich presenteren op het Nederlands Kampioenschap.

March & Showband Rheden deed dat in de 1e divisie voor blaaskorpsen op de onderdelen concerterend en marcherend.

Hoge scores

De optredens werden door de drie juryleden met hoge punten gewaardeerd. ‘State of the Art’ (concerterend) kreeg met 91, 91 en 87 punten een gemiddelde van 89,67 punten. De ‘Strijland Mars’ (marcherend) kreeg met 89, 88 en 88 punten een gemiddelde van 88,33 punten.

Deze prachtige scores resulteerden op de ranglijst in 2e plaats concerterend en 3e plaats marcherend. Met een totaalgemiddelde waardering van 89 punten mag gesproken worden van een uitstekende prestatie op het Nederlands Kampioenschap.

Wereld Muziek Concours

March & Showband Rheden gaat zich de komende periode richten op deelname aan het Wereld Muziek Concours, dat zal plaatsvinden in juli 2017 te Kerkrade. Het Rhedense muziekkorps zal op zondag 23 juli aantreden op het hoogst haalbare wedstrijdpodium van de internationale amateurmuziek. Meer informatie? Ga naar www.march-showbandrheden.nl

(Foto’s en film: Wouter Rijnbende)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen