Verkiezingsbijeenkomst VVD bij Kastanjelaan 13 te Velp

Foto: VVD

VELP – Op maandag 30 januari 2017 zullen alle 10 kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen uit de VVD Regio Oost (Overijssel en Gelderland) aanwezig zijn bij een openbare bijeenkomst van het VVD-Seniorennetwerk Regio Oost.

In samenwerking met het netwerk Hart van Gelderland, waarin de Afdeling Rheden-Rozendaal per 1 januari 2017 is opgegaan, is voor de locatie Kastanjelaan 13 in Velp gekozen. De bijeenkomst start om 14:00 uur.

De kandidaten krijgen gelegenheid zich te presenteren en daarna is er de gelegenheid om in debat te gaan. Na afloop van de bijeenkomst kunt U kandidaten persoonlijk ontmoeten. Op de website rheden.vvd.nl staat nadere informatie.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het lokale VVD-netwerk Hart van Gelderland. De voormalige afdeling VVD-Rheden/Rozendaal maakt deel uit van dit netwerk. Daardoor is een grotere locatie dan het Kasteeltje in Westervoort mogelijk, want er wordt grote belangstelling verwacht. De leden van het lokale netwerk zijn van harte welkom, maar ook andereĀ belangstellenden van binnen of buiten de VVD zijn welkom.

Om een en ander goed te laten verlopen verzoekt de organisatie mensen zich vooraf via email aan te melden bij de secretaris van het seniorennetwerk Hans Halkes ([email protected])

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen