Bijzondere collectie textielproducten te bekijken: Kussen met Valentijn

Foto: Hartjes & Stötzer

DIEREN – Met Valentijnsdag in het verschiet wordt op zaterdag 11 februari in de atelierwinkel van Hartjes & Stötzer een bijzondere collectie textielproducten getoond.

De unieke cadeaus uit de ateliers van het “House of Dutch Arts & Crafts” aan de Spoorstraat 20 in Dieren bestaan onder andere uit damasten kussens, linnen tafelkleden, jacquard geweven dekens en zuiver wollen sjaals. De grafische motieven van de stoffen worden door Andrea Stötzer en John Hartjes in eigen huis ontworpen en geproduceerd in samenwerking met ambachtelijke weverijen.

Een van deze opvallende ontwerpen is geïnspireerd op het hartvormige Ipomea-blad en is uitgevoerd in damast geweven natuurlijk linnen. Bestel deze zaterdag, dan heeft u het kussen met valentijn!

Vanaf februari iedere zaterdag geopend

Iedere zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur is de atelierwinkel geopend. Afwijkende maten of kleurstellingen zijn mogelijk op bestelling.

Over Hartjes & Stötzer

John Hartjes en Andrea Stötzer wonen en werken sinds 17 jaar in Dieren, waar zij dagelijks werken met keramiek of brons en druktechniek. Voor wie kennis wil maken met deze ambachtelijke technieken worden beginnerscursussen voor volwassenen en kinderen georganiseerd. Daarnaast biedt Hartjes & Stötzer creatieve workshops voor de ontwikkeling van grafisch en keramisch talent.

Kussen met Valentijn

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen