Lezing: “Het zelf opzetten van een crowdfunding – valkuilen en kansen”

Foto: Crowdfunding

VELP – In het kader van het ‘Ik buurt mee!’ project in Velp Noordoost worden er lezingen georganiseerd onder het motto ‘Van buurtgenoten voor buurtgenoten’. De volgende lezing van dit seizoen zal verzorgd worden door buurtgenoot Walter Jansen en heeft als titel: “Het zelf opzetten van een crowdfunding – valkuilen en kansen”.

Begin 2013 moest boekhandelaar Walter Jansen nog aan negen op de tien mensen uitleggen wat het was. ‘Crowd’ zijn de mensen en ‘Funding’ gaat om geld. Feitelijk gaat het dus om geld van gewone mensen, die een bedrijf willen ondersteunen.

Maar crowdfunding gaat om veel meer dan om geld alleen. Twee succesvolle crowdfundings later, in Velp en daarna in Arnhem, wordt de boekhandelaar vaak gevraagd om advies of om een spreekbeurt te houden over dit onderwerp. Ditmaal houdt hij zijn verhaal voor zijn buurtgenoten en overige belangstellenden.

Welke valkuilen kun je tegenkomen en wat komt er bij kijken als je zelf een crowdfunding opzet?

De lezing zal plaats vinden op dinsdag 28 maart van 20.00 (inloop vanaf 19.30) tot 22.00 uur bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 in Velp. De kosten bedragen 3 euro per persoon (exclusief consumpties).

Aanmelding is verplicht. Voor nadere informatie en aanmelden voor het bijwonen van de lezing, kunt u een e-mail sturen naar: [email protected] .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen