In Memoriam: Jannie Bijl

Foto:

RHEDEN – Op maandag 7 maart overleed Jannie Bijl op 80- jarige leeftijd op de Intensive Care van Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem, nadat ze begin vorige week voor een acute operatie was opgenomen. Aanvankelijk leek het erop dat ze herstelde maar na een nieuwe complicatie, overleed ze een week later toch nog vrij onverwachts.

Komende zaterdag 11 maart om 12.00 uur vindt in de IJsselzaal van het crematorium te Dieren de crematieplechtigheid plaats.

Jannie Bijl was jarenlang samen met haar inmiddels overleden man Max, een drijvende en inspirerende kracht achter veel vrijwilligersactiviteiten in en om Rheden. Ze was jarenlang secretaris van de plaatselijke afdeling van de PvdA. Tot op hoge leeftijd was ze actief bij haar tafeltennisvereniging Slagvaardig. vrijwilliger bij het Openluchtmuseum en betrokken bij het project Huisbezoeken 70+. Ze behartigde vooral de belangen van ouderen in het PvdA-ombudsteam. Voor deze inzet werd ze vijf jaar geleden tijdens een ledenvergadering van de PvdA koninklijk onderscheiden.

Jannie was een openhartige, eerlijke vrouw met een groot hart, wars van gedoe, ophef en opsmuk. Ze was een trouwe bezoeker van onze PvdA- bijeenkomsten.
We wensen kinderen en kleinkinderen sterkte met het overlijden van deze bijzondere, gewone vrouw. We zullen haar missen.

PvdA Rheden-Rozendaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen