Meld je aan voor de audities voor ‘Je Suis Quasimodo’

Foto: Rhedelijk Cultureel

REGIO – Voor iedereen tussen de 14 en 27 jaar staat het grote musicalspektakel “Je Suis Quasimodo” op stapel bij Rhedelijk Cultureel.

“Je Suis Quasimodo”

Het project “Je Suis Quasimodo” zoekt talentvolle zangers, dansers en/of acteurs uit Zutphen, Brummen, Rheden, Zevenaar en Arnhem die samen met een scala aan professionals willen gaan werken aan de voorstelling.

Dankzij financiële steun van het VSB-fonds, Rabobank Arnhem en omstreken, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en Cultuurbedrijf RiQQ is het regionale theaterproject mogelijk gemaakt.

Regisseur en schrijver Jowin Heemskerk:

‘Wij zoeken jongeren en jongvolwassenen die al iets kunnen en die meer willen leren. Daarom werken we met een professionele band, worden er twee professionele acteurs toegevoegd aan de cast en wordt de cast ondersteund door een professionele regisseur, choreografe, componist en zangcoach.’

De voorstelling gaat minimaal zes keer spelen in de gemeente Rheden. Daarnaast staat de cast nog meer te wachten. Van deze nieuw geschreven productie wordt ook een cd-opname gemaakt!

Klokkenluider van de Notre Dame

“Je Suis Quasimodo” vertelt het verhaal van de klokkenluider van de Notre Dame. Quasimodo wordt misvormd geboren. Hij wordt als vondeling gevonden voor de deuren van de Notre Dame. Frollo adopteert het gebochelde kind en voedt hem op tot de klokkenluider. Door de omwonenden wordt hij gezien als een monster. Als het zigeunermeisje Esmeralda opduikt en beschuldigd wordt van moord, wordt het onrustig in Parijs. Quasimodo probeert Esmeralda te helpen waar hij kan. Maar of dat genoeg is?

Voor de audities van vrijdag 7 en/of zaterdag 8 april kan gratis worden aangemeld door een e-mail te sturen naar [email protected]. De audities worden afgenomen in de vorm van workshops in zang, dans en acteren. Bij deelname wordt een klein bedrag gevraagd om alles mogelijk te maken. De deelnemer kiest na de audities zelf of hij/zij mee wil doen.

Informatie

Voor meer informatie over het project kan iedereen terecht op de website: http://www.rhedelijkcultureel.nl/quasimodo. Meer informatie kan ook opgevraagd worden via [email protected] / 06 42 42 38 75.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen