Inloopavond Auticafé Dieren

Foto: Auticafé Dieren

DIEREN – Het Auticafé Dieren organiseert op donderdag 6 april een inloopavond. Tussen 19.30 uur en 21.00 uur zijn belangstellenden welkom in het Inloophuis.

Tijdens de inloopavond vertelt het Auticafé over haar nieuw en breder aanbod. Twee keer per maand is er op vrijdagavond een Auticafé; een keer alleen voor mensen met autisme, de andere keer zijn ook partners of goede vrienden van autisten welkom. Daarnaast organiseert men een aantal maal per jaar speciale thema-avonden over autisme en hoe je daar mee om kunt gaan. Het Auticafé Dieren sluit met haar inloopavond aan bij de landelijke Autismeweek.

Autismeweek

In de eerste week van april vraagt de Nederlandse Vereniging van Autisme aandacht voor autisme in Nederland met speciale aandacht voor jongeren. Op de inloopavond van 6 april wil men zich vooral bekender maken binnen Dieren. Daarnaast hoort men graag aan welke thema’s er behoefte is onder de doelgroep. Tot de doelgroep behoren ook familieleden van autisten.

Informatie

Voor meer informatie kan men mailen naar auticafé[email protected]. Bellen kan ook tussen 15.00 en 18.00 uur naar 06-55854678. Het Inloophuis vindt men op de eerste etage van de Oase. Het Auticafé Dieren wordt ondersteund door Indigo en het Inloophuis Dieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen