Gelregym viert 75-jarig bestaan met receptie bij de Dierense Speeltuin

DIEREN – Het was donderdagavond 3 april gezellig druk bij Gelregym op de receptie van het 75-jarige bestaan, vele leden en oud leden, of bekenden van vroeger bezochten de receptie.

De receptie werd gehouden in het nieuwe gebouw van de Dierense Speeltuin aan de Rode Kruislaan te Dieren.
Om kwart over acht werden alle aanwezigen verrast met een serenade van de Gelreband Dieren, na enkele stukken gespeeld te hebben bood de penningmeester van het orkest de voorzitter van Gelregym een enveloppe aan, deze bedankte de muziekvereniging en nodigde hun uit voor een drankje en een hapje in de kantine.
Ook werd er deze avond een bestuurslid en voorzitter Henk Vos in het zonnetje gezet voor zijn 40-jarige lidmaatschap van de vereniging, hij ontving de daarbij behorende versierselen. Gelregym ontving ook een nieuwe Vlag met de tekst Koninklijke Nederlandse Gymsport.
 
Voorzitter Henk Vos gaf aan het jammer te vinden dat ondanks diverse uitnodigingen geen gemeentelijke afvaardiging was om het feest bij te wonen, en ook de afwezigheid van de overige pers vond hij jammer.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
2014-04-03-receptie-gelregym-045
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen