Savage Revival in Partycentrum “Ons Huis”

Foto: The Savage Revival

RHEDEN – Op zondagmiddag 30 april om 14.30 uur is er een optreden van de band “Savage Revival” in Partycentrum “Ons Huis” in Rheden.

De zaal is open om 14.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 (inclusief 1 consumptie). Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Partycentrum “Ons Huis” en bij de bandleden.

The Savages

“Savage Revival” is de “wederopstanding” van de gitaarcombo en beatgroup “The Savages” uit Rheden in de jaren zestig. De groep bestond van 1963 tot en met 1968. In die tijd begon het vooral met muziek van “The Shadows”. De bandnaam is dan ook ontleend aan één van de eerste hits van “The Shadows”; The Savage.

Jaren 60

Nog altijd komen nummers van Cliff Richard en “The Shadows” langs bij een optreden, maar ook hits van andere bekende groepen uit de jaren zestig, b.v. Buddy Holly, Elvis Presley, “The Kinks”, Van Morrison/ “Them”, etc..

The Savage Revival

Herkenning

Het programma bestrijkt het tijdperk van de eind vijftiger jaren (Chuck Berry’s Rock and Roll) t/m begin jaren zeventig met Eric Clapton en “Creedence Clearwater Revival”. Een feest van herkenning dus.

Fans

Dat geldt ook voor de fans. Veel bezoekers komen ieder jaar terug op de jaarlijkse avond, een aantal daarvan zelfs al 54 jaar! Deze mensen kan men zeker fans te noemen.

“Savage Revival” treedt tegenwoordig niet meer dan 3 tot 4 keer per jaar op. Alleen op feestjes met als thema “jaren 60” en/of als de bandleden zelf denken dat het leuk zal worden.

De jaarlijkse avond van Savage Revival, is dit jaar ook in Partycentrum “Ons Huis” en in oktober, voor vrienden en bekenden, oude en nieuwe fans en is altijd een feest. Deze avond is een soort reünie waar niet alleen veel gedanst wordt maar waar ook veel herinneringen worden opgehaald.

Men verwelkomt u graag op 30 april in Partycentrum “Ons Huis”.

The Savage Revival

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen