Zoek jij een groene en creatieve MBO-opleiding?

Foto: Marjanne Eikelboom

VELP – Zoek jij een groene en creatieve MBO opleiding? Dan ben je bij Groenhorst Velp aan het goede adres. Groenhorst Velp heeft nog plaats voor jou! De school geeft graag antwoord op al je vragen op haar informatieavond op dinsdag 16 mei van 17.00-20.00 uur.

Je bent welkom in het onlangs vernieuwde schoolgebouw aan de Pinkenbergseweg 5f te Velp.

Groene opleidingen

In de bosrijke omgeving van de school bieden we opleidingen aan in de vakrichtingen; Styling & Design, Bloemsierkunst, Groene Ruimte, Dierverzorging en Teelt. Je krijgt je informatie uit de eerste hand. De studenten van Groenhorst Velp, presenteren hun eigen opleiding en natuurlijk kun je ook aan de docenten alles vragen.

Op facebook staan er veel foto’s over de verschillende activiteiten van Groenhorst Velp. https://www.facebook.com/groenhorst.velp

Groenhorst Velp: Ambitieus in vmbo en mbo

Groenhorst Velp is een ambitieuze school voor vmbo en mbo. Vmbo leerlingen kunnen zich in een veilige leeromgeving sterk ontwikkelen. Mbo’ers professionaliseren zich in groene en creatieve vakrichtingen. In augustus verandert de naam Groenhorst Velp in: Aeres VMBO Velp, Aeres MBO Velp en Aeres Training Centre Velp.

Graag tot dinsdag 16 mei, iedereen is welkom!

Groenhorst Velp, PInkenbergseweg 5f, 6881 BA, Velp, 088-020 5200, email: [email protected], website: http://www.groenhorstvelp.nl

Informatieavond Groenhorst Velp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen