Talentenjacht Rheden Got Talent!

Foto: Rheden Got Talent

GEMEENTE RHEDEN – Heb je een speciaal talent dat je graag wilt laten zien? Ben je tussen de 12 en 23 jaar? Dan is de organisatie van Rheden Got Talent, op zoek naar jou!

Op zaterdagavond 19 mei organiseert het jongerenwerk van Radar Uitvoering Oost een talentenjacht Rheden Got Talent met een vakjury en kun jij een prachtige prijs winnen.

Prachtige prijs!

Namelijk het opnemen van een track of het schieten van je eigen videoclip! Tijdens deze avond neem je het op tegen een aantal andere kandidaten en is het de bedoeling dat jij de jury en het publiek omver blaast met jouw talent. Alles mag! Of je doet aan dansen, zingen, goochelen, iedere act is welkom.

Jury

De jury bestaat uit de Idols finalist van 2017 Bram Boender, theatermaker Thirza van der Zee en oprichter van La Fam productions Marcellino van Callias.

De avond vindt plaats bij Partycentrum “Ons Huis” in Rheden vanaf 19.00 uur. Entree voor het publiek is gratis.

De winnaar krijgt als prijs het opnemen van een professionele track of het schieten van je eigen videoclip! Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door La Fam Productions Marcellino van Callias en door Jay de Jong van Myousic.

Denk jij dat je hét in huis hebt? Meld je dan aan via:

Ons Facebook evenement: Rheden Got Talent en vul het online formulier in of stuur een e-mail naar; [email protected]

Veel succes en wie weet ben jij straks de winnaar van de grootste talentenshow binnen gemeente Rheden!

Rheden Got Talent

Rheden Got Talent

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen