Biljartvereniging Ons Huis uit Rheden twee keer kampioen district Veluwezoom KNBB

Foto: Diana Laven

RHEDEN – Afgelopen weken zijn er maar liefst 2 teams van Biljartvereniging Ons Huis in de prijzen gevallen. Beide teams werden uitgebreid gefeliciteerd door medeclubleden en familie en ontvingen bloemen en een presentje van lokaliteithouder H. Brouwer.

Ons Huis 7

Afgelopen dinsdag 25 april is het biljartteam Ons Huis 7 uit Rheden, uitkomend in de C4 klasse van het district Veluwezoom, kampioen geworden na een spannend duel met tegenstander BCO uit Oosterbeek. 28 Punten (van de 36 haalbare) waren nodig om het kampioenschap op eigen kracht binnen te halen. Hans Weijenberg, Jan Laven en Barbara Laven vergaarden in drie spannende partijen 29 punten en waren daardoor niet te achterhalen door de concurrentie.

Ons Huis 4

Een week later werd het tweede kampioenschap een feit doordat Ons Huis 4 in de C2 klasse hetzelfde huzarenstukje uithaalde tegen Petersberg uit Arnhem. Erik Schipper, Frits Jansen, Wim Liet en reserve Lucas Manupassa lieten 16 andere teams uit het district, dat zich uitstrekt van Brummen tot Ede, achter zich.

De strijd gaat nog verder!

In het weekend van 20 mei speelt Ons Huis 7 bij biljartvereniging De Pomerans in Heukelum de gewestelijke kampioenschappen. In hetzelfde weekend gaat het C2-team naar Den Bosch om daar eveneens te proberen door te dringen tot de nationale kampioenschappen in Nieuwegein op 24 juni.

 

Biljartvereniging Ons Huis

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen