Festival Goed Groen bij Groenhorst Velp

Foto:

VELP – Spectaculair bloemwerk, livemuziek, proeverijen en verkoopkraampjes. Dat zijn de ingrediënten van het ‘Festival Goed Groen’, een nieuw initiatief van Groenhorst Velp.

Het festival heeft een afwisselend programma waarbij de vakgroep Bloem een belangrijke rol speelt. Met een kleurrijke expositie van spectaculair bloemwerk laten alle mbo klassen en de examenkandidaten hun mooiste bloemwerk zien. Er zijn tafeldecoraties, (bruids)boeketten, kransen, plantaardige hoeden, rouwbloemen en –decoratie.

Demonstraties

Bezoekers die thuis ook graag creatief bloemwerk willen maken, kunnen vanaf 18.00 uur een kijkje nemen bij praktische demonstraties,uiteraard verzorgd door leerlingen. Hanneke Frankema, bekend uit de jury van Hollands beste bloemstylist, beoordeelt het examenwerk en praat de avond aan elkaar.

Cadeau artikelen, zelfgemaakte granola en livemuziek

Ondernemers uit de regio bemannen verkoopkraampjes met onder andere biologische groene wijnen, trendy lifestyle producten van hergebruikte materialen, tweedehands boeken, met kip en pulled pork gevulde wraps en huisgemaakte frites met truffelmayonaise.

Leerlingen bieden hippe veldboeketjes en zelfgemaakte granola te koop aan. Uiteraard kan er ook geproefd worden. Bij dit alles is er gezellige livemuziek door Julio’s Suitcase.

Bezoek het gratis festival, prik vast in je agenda

Festival Goed Groen is op 1 juni gratis te bezoeken van 15.00 – 21.00 uur in het recent vernieuwde schoolgebouw aan de Pinkenbergseweg 5f in Velp. Het blijft niet bij deze ene keer, want het festival wordt een jaarlijks terugkerend evenement.

Groenhorst Velp: ambitieus in vmbo en mbo
Groenhorst Velp is een ambitieuze school voor vmbo en mbo. Vmbo leerlingen kunnen zich in een veilige leeromgeving sterk ontwikkelen. Mbo’ers professionaliseren zich in groene en creatieve vakrichtingen. In augustus verandert de naam Groenhorst Velp in: Aeres VMBO Velp, Aeres MBO Velp en Aeres Training Centre Velp.

Kijk ook voor de laatste nieuwtjes op facebook: https://www.facebook.com/festivalgoedgroen/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen