Vrijdag 12 mei, is weer de Kroeseboomdag

Foto:

RHEDEN – Komt u vrijdagavond 12 mei, ook naar de Kroeseboomdag? Er zijn weer tal van activiteiten: een rommelmarkt, activiteiten, lekker eten en elkaar ontmoeten. Het programma is van 17:30 tot 20:30 uur. De gebruikers van multifunctioneel centrum De Kroeseboom in Rheden organiseren de gezellige avond voor alle inwoners van Rheden en omgeving.

Van alles te doen

Wat is er te doen? Van alles! Sporten, spelletjes, een rommelmarkt, er zijn dieren, kinderen kunnen broodjes bakken en geschminkt worden, er zijn lekkere versnaperingen en er u kunt genieten van muziek.

Om maar een paar activiteiten te noemen: Bij korfbalvereniging Rheko kunnen kinderen een clinic volgen, de imkervereniging laat alles zien over bijen en honing, fanatiekelingen kunnen zich uitleven bij de bootcamp van sportcentrum De Cirkel, bij de scouting kunt u broodjes bakken en u kunt de instrumenten van March en Showband zelf uitproberen.

Rad van Fortuin

Natuurlijk is er ook weer het bekende Rad van Fortuin. Winkeliers uit Rheden hebben weer veel mooie prijzen ter beschikking gesteld. Het is het zeker waard om een gokje te wagen!

Iedereen doet mee

Basisschool De Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co namen het initiatief drie jaar geleden. De kinderen, ouders en leerkrachten organiseren die avond samen met vele lokale winkeliers. Iedereen levert een bijdrage en zo maken ze het een activiteit van en voor het dorp.

Praktische informatie

De Kroeseboomdag is van 17:30 tot 20:30 uur en wordt gehouden op het terrein van de Kroeseboom, op de hoek van de Willem Barentszstraat en de Haverweg. De Entree is gratis. Meer info over de avond vindt u op www.facebook.com/kroeseboomdag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen