Politie treft grote hoeveelheden chemicaliën aan in Spankeren voor drugsproductie

Foto: politie Dieren

SPANKEREN – De politie heeft op een bedrijventerrein in Spankeren grote hoeveelheden chemicaliën aangetroffen, deze week zijn daardoor 3 mannen aangehouden.

Ze worden ervan verdacht voorbereidingen te hebben getroffen voor de productie van drugs. Ook worden de mannen verdacht van witwassen.

De politie startte een onderzoek nadat er informatie was binnengekomen over de mogelijke voorbereidingen om drugs te produceren. De mannen die zijn aangehouden zijn 31, 34 en 35 jaar. De verdachten worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of het drietal langer vast zal worden gehouden.

Op verschillende locaties zijn woningen doorzocht. In Arnhem, Heteren en Duiven zijn invallen gedaan. Bij de doorzoekingen zijn geld, auto’s en een motor in beslag genomen.

'
article
139348
Ze worden ervan verdacht voorbereidingen te hebben getroffen voor de productie van drugs
SPANKEREN – De politie heeft op een bedrijventerrein in Spankeren grote hoeveelheden chemicaliën aangetroffen, deze week zijn
https://rheden.nieuws.nl/politieberichten/139348/politie-treft-grote-hoeveelheden-chemicalien-aan-in-spankeren-voor-drugsproductie/
2019-04-19T11:49:52+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/04/19114852/112-Chemicali%C3%ABn-voor-drugs-politie-Dieren.jpg
Bedrijventerrein, Chemicaliën, drugs, Drugsproductie, rheden.nieuws.nl, Spankeren, Witwassen
Nieuws, Politieberichten