De PvdA komt op bezoek in Dieren

Foto: PVDA Rheden

DIEREN – De PvdA vindt het belangrijk om naar de inwoners van de gemeente Rheden te luisteren en wij hebben gemerkt dat de inwoners dat graag willen. De PVDA bezoekt regelmatig de verschillende dorpen en nu gaan zij op bezoek in Dieren.

Ze gaan in gesprek met verenigingen, dorpsraden, instellingen, maar ook de individuele bewoners, kortom met iedereen die met hen wil meedenken over de keuzes die ze gaan maken.
De PVDA wil graag weten wat zij voor u, voor uw wijk, of voor uw kinderen kunnen betekenen. Maar zij willen ook graag weten hoe ze iets kunnen betekenen voor de kinderen die, ook in de gemeente Rheden, opgroeien in armoede. Hoe kunnen wij het samen leefbaarder maken?

Daarom komt de PvdA naar u toe om u te vragen wat zij voor u kunnen betekenen. Zij kunnen de belangen van uw wijk, dorp club of vereniging dan nog beter in de gemeenteraad verdedigen. U kunt hen op zaterdag 1 juli in Dieren bij het Wijkcentrum in Stenfert verwachten. Vanaf 14.30 uur zijn zij aanwezig op het veld voor het wijkcentrum aan de Van der Duyn van Maasdamstraat.

De PVDA ontmoet u graag op 1 juli in Dieren!

Reacties