Omroep Gelderland zet de gemeenteraadverkiezingen op de kaart met GLDstemt

Foto: Omroep Gelderland

REGIO – Omroep Gelderland toert al vanaf dinsdag 6 februari door provincie Gelderland met een grote rood/paarse verkiezingsbus. De bus is omgebouwd tot (kijk)radiostudio.

Een unieke samenwerking.

Lokale omroepen verzorgen in de hele provincie in dorpen en steden uitzendingen die in het teken staan van de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Een unieke samenwerking.

Discussies en debat

Vanuit de bus worden gevarieerde radio-uitzendingen gemaakt; politieke strijd, reportages, discussies en debat. Elke lokale omroep brengt een inhoudelijk programma over issues die spelen, zodat inwoners goed geïnformeerd hun stem kunnen uitbrengen op 21 maart.

Zij willen hiermee bewoners en vooral ook jongeren betrekken bij de politiek, informeren en motiveren om naar de stembus te gaan.

De verkiezingsbus bezoekt de gemeenten Rheden en Rozendaal op 14 maart in Dieren, Velp en Rozendaal. De precieze tijden en locaties zijn nog niet bekend.

Op de website staat per gemeente informatie over de lokale politieke partijen en het complete tourschema van de verkiezingsbus door de provincie Gelderland.

Lees ook:

 

 

article
114333
De Verkiezingsbus staat op 14 maart in gemeente Rheden en Rozendaal
REGIO – Omroep Gelderland toert al vanaf dinsdag 6 februari door provincie Gelderland met een grote
https://rheden.nieuws.nl/politiek/114333/omroep-gelderland-gemeenteraadverkiezingen-gldstemt/
2018-02-11T15:44:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/02/11153640/verkiezingbus-GLDStemt.jpg
gemeenteraadsverkiezingen, GLDStemt, Omroep Gelderland, Politiek, Provincie Gelderland, rheden.nieuws.nl, verkiezingsbus
Nieuws, Politiek