Nicole Olland gaat stoppen met haar politieke carrière in gemeente Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Wethouder Nicole Olland gaat stoppen met haar politieke carrière in gemeente Rheden.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 stond zij op de kandidatenlijst van D66 Rheden Rozendaal dat de grootste partij in gemeente Rheden werd. Kort na deze verkiezingen nam zij zitting in het college van B&W en werd zij de 1e locoburgemeester, naast de toenmalige burgemeester van gemeente Rheden Petra van Wingerden.

Drukke agenda:

In haar portefeuille heeft zij tot op heden, de onderstaande aandachtsgebieden gehad, de laatste hiervan zijn na het vertrek van wethouder Tjebbe Vugts toegevoegd:

Ruimtelijke Ordening, Klimaatadaptatie, Energietransitie, Natuur, Water, Milieu, Grote Infrastructuur waaronder ‘Traverse Dieren & Stationsomgeving’ en de IJssellijn, Recreatie en Toerisme, Erfgoed, Vergunningverlening en Handhaving, Sport, Wonen-Welzijn-Zorg en dorpswethouder van de dorpen De Steeg en Laag-Soeren.

Op 1 december 2017 werd de kandidatenlijst van D66 Rheden-Rozendaal bekend gemaakt en stond het volgende: “De eerste acht kandidaten op de lijst, met de huidige wethouder Nicole Olland als lijstduwer (in totaal 22 kandidaten)”

Binnenkort zal zij een toelichting geven aan de pers en daarmee aan de inwoners van gemeente Rheden.

Meer lezen over Nicole Olland op rheden.nieuws.nl?

Nicole Olland

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen