ChristenUnie waardevol voor Rheden

Foto: Marc Pluim Fotografie

In de gemeente Rheden gaat er veel goed. Toch blijft het aantal banen achter en blijkt het moeilijk werk te organiseren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat wil de ChristenUnie anders. Want iedereen telt mee. Geen talent mag onbenut blijven.

Een gezond en veilig thuis is belangrijk, voor iedereen. Daarom investeert de ChristenUnie in ondersteuning voor gezin en familie. Voor een leefbare toekomst voor onze kinderen werken wij ook aan een duurzame wereld. We willen in één generatie naar een schone energievoorziening, en doen ook in onze gemeente concrete voorstellen om dat te bereiken.

Iedereen telt mee
Samen pakken we eenzaamheid en armoede aan. Want iedereen telt mee en iedereen doet mee. Mensen bloeien op in relaties, samenwerking en onderlinge zorg. Wij willen een samenleving waarin mensen hun talenten kunnen ontwikkelen.

Nederland is gebaat bij goed opgeleide jongeren. Maatwerk kan nodig zijn. De ChristenUnie wil dat de gemeente het bedrijfsleven uitdaagt Wajongers en statushouders in dienst te nemen en op te leiden. Ook wil zij dat daarvoor geschikte migranten meer kansen krijgen om op een hoger niveau in het onderwijs in te stromen. Volg hen op Facebook: Christenunie Rheden.

(Op de foto: v.l.n.r: Berta Koolstra, Auke de Vries, Twan de Haas, Jan Stehouwer, zittend: Hendri Witteveen)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen