Belangengemeenschap Rozendaal start verkiezingscampagne

ROZENDAAL – Op zaterdag 14 december 2013 heeft op het terras van restaurant De Hunting Lodge in Rozendaal, onder belangstelling van tientallen BGR leden, voorzitter Henriette van Rijssen samen met Vincent Sterring van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging het startsein gegeven voor de verkiezingscampagne : Rozendaal Bij Een.De Belangen Gemeenschap Rozendaal (BGR) vindt het zeer belangrijk om de Rozendalers bijeen te houden. Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 heeft zij dan ook als slogan “Rozendaal Bij1”! De Bij en de Bijenkorf vormen hiervoor een symbool. Rozendaal Bij1 geeft aan dat zij het belang nastreven van alle Rozendalers en er niet alleen voor de BGR-kiezers zijn. Er zijn door allerlei kwesties tegenstellingen geweest in het dorp en daarom streeft de BGR er juist nu om richting toekomst iedereen weer bijeen te brengen.

dvoyzbw14thtzp52lq0zmxyv3

Ook is bekend dat Rozendaal op veel lijstjes op 1 staat in de Elsevier, meest kindvriendelijke, groenste gemeente van Nederland, eerste met de uitslag na de verkiezingen, enz. De BGR gaat parallel aan de campagne ook acties voeren voor het behoud van de bijen en de bijenstand. De Bijen moeten gered worden vinden zij! Ook de BGR is zuinig op het milieu en groen. De komende maanden presenteren zij allerlei milieuvriendelijke verrassingen.

Kijk voor meer informatie op: www.bgr.nu

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

vst127irm8xulw26025jlxyp4

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen