Partij voor de Dieren organiseert PvdD-Café in Dieren

Foto: Partij voor de dieren

DIEREN – Op vrijdag 7 februari vindt het eerste PvdD-Café in de gemeente Rheden plaats en wordt gehouden vanaf 20:00 uur in Theothorne in Dieren. Dit politiek café is een evenement waarbij leden en niet-leden elkaar kunnen ontmoeten op een laagdrempelige manier.

Spelen er lokale of actuele onderwerpen waarover je graag met Partij voor de Dieren van mening zou wisselen? Wil je meer weten over wat de Partij voor de Dieren in gemeente Rheden doet? Of wil je gewoon een leuke avond hebben met gelijkgestemden? Het PvdD-Café is vrij toegankelijk voor iedereen, heeft geen hoogdravende speeches en is een eenvoudige ontmoeting tussen mensen die de Partij voor de Dieren een warm hart toedragen.

Kom ook op vrijdag 7 februari naar Theothorne in Dieren, je bent van harte welkom vanaf 20:00 uur! PvdD-Café Dieren, vrijdag 7 februari, Theotorne, Callunaplein 77 Dieren, 20:00 uur, toegang gratis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden