PvdA Rheden hervat straatcampagne

Foto: PvdA Rheden

GEMEENTE RHEDEN – De PvdA afdeling Rheden hervat zijn straatcampagne voor de komende  raadsverkiezingen. Deze was stopgezet wegens de Corona epidemie. De partij gaat op  zaterdag 5 februari campagne voeren in het dorp Rheden met het ‘stemmingshokje’ en  de rode portefeuilleactie.

Lijsttrekker Gea Hofstede zal aanwezig zijn, evenals een aantal kandidaat raadsleden. Ook voor zaterdag 12 februari wordt een actie gepland.

Stemmingshokje

Het stemmingshokje staat tussen 10.30 en 12.00 uur in de Groenestraat. Rond dit hokje  meet de PvdA de ‘stemming van de inwoners van Rheden. Voorbijgangers wordt gevraagd welke 5 zaken de meeste aandacht hebben in het dorp. Uiteraard is er ook voldoende  ruimte voor vragen of opmerkingen van de kiezers over het verkiezingsprogramma. De  uitkomsten van de ‘stemming’ worden later bekend gemaakt.

Zoek de Rode Portefeuille

Tegelijkertijd met het stemmingshokje worden in Rheden op opvallende plekken drie rode  portefeuilles ‘verstopt’. In de portefeuille zit een ‘waardebon waarmee de vinder zich bij  een lokale horecagelegenheid kan melden voor een ‘stemmig’ PvdA onthaal. Alle reden  dus voor een slimme zoekactie! Natuurlijk ontvangt PvdA Rheden graag een selfie van de vinders met de portefeuille!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen